Twee nieuwe maten voor Alliance Agri Star II

Yokohama Off-Highway Tires kondigt de introductie aan van twee nieuwe maten van de Alliance Agri Star II. Met onmiddellijke ingang zijn nu de maten 800/70R38 en 210/95R18 beschikbaar.

Na ongeveer acht maanden de dagelijkse uitdagingen aan te zijn gegaan met de Alliance Agri Star II is de Franse aannemer Olivier Gayet meer dan tevreden. “We hebben er 1000 uur mee gewerkt, veel transport, en we hebben kunnen vaststellen dat we met deze Agri Star II-banden nooit tractieproblemen hebben gehad wat betreft grip op de weg en in het veld.” Voor hem is het bijzonder belangrijk en opmerkelijk dat ze dankzij deze Agri Star II-banden de werktijd hebben kunnen optimaliseren.

De praktijkervaring van de afgelopen vier jaar heeft duidelijk aangetoond dat – ongeacht de omstandigheden van de bodem, de taken of de tractoren – de constructie van deze band loont: dankzij de unieke, door Alliance ontwikkelde Stratified Layer Technology (SLT) evolueert het loopvlak van deze radiaalband voor tractoren gedurende de hele levensduur, waardoor een langdurige tractie wordt gegarandeerd. “Feedback van klanten verwijst vaak naar het goede evenwicht tussen grip en behoud van de bodem, efficiëntie en kwaliteit, het niveau van prestaties en comfort dat naar verluidt dat van duurdere merken evenaart”, zegt Angelo Noronha.

%d bloggers liken dit: