On-Land ploegen met Pöttinger Servo T6000

Pöttinger voegt een nieuwe optie toe aan de lijst voor de Servo T6000 ploegen. Het On-Land pakket maakt de ploeg zowel geschikt voor traditioneel ploegen als voor bovenover ploegen. Zo kan er ook geploegd worden met trekkers op brede of rups-banden.

Bovenover of On-Land ploegen heeft de nodige voordelen. Zo wordt de trekkracht van de trekker efficiënter op de ploeg overgedragen, wordt de ploegvoor niet dichtgesmeerd door slippende wielen en kan er gewerkt worden met bredere banden zodat het gewicht van de trekker beter gespreid wordt. Met het On-Land pakket voor de Pöttinger Servo T6000 ploegen kan er zowel bovenover als in de voor geploegd worden. Het omschakelen tussen beide systemen kan zeer snel gebeuren door middel van de hydraulische uitklapbare On-Land balkkoppeling die het frame van de Servo T 6000 naar buiten duwt zodat de ploeg de trekker centraal volgt. Om een consistente dieptegeleiding te garanderen bij het On-Land ploegen, biedt een optioneel dieptewiel ondersteuning voor het eerste ploeglichaam, zodat de precieze werkdiepte wordt aangehouden. Voor het On-Land pakket is geen extra hydraulische koppeling nodig.

De Pöttinger Servo T6000 is ontworpen voor gebruik met krachtige tractoren tot 500 pk. De mogelijkheid om te ploegen met de On-Land optie maakt nog beter gebruik van het beschikbare tractorvermogen. Dit zorgt voor efficiënt ploegen en betrouwbare krachtoverbrenging, zelfs in moeilijke omstandigheden. Het systeem is ontworpen voor jarenlang professioneel gebruik.

YouTube player
%d bloggers liken dit: