Contractor Days, waar loonwerkers elkaar kunnen ontmoeten!

Landbouw-Service, de nationale loonwerkersfederatie van België, organiseert de eerste Contractor Days. Naast veel verschillende exposanten, bieden de Contractor Days ook de gelegenheid om een aantal seminaries te volgen over het reilen en zeilen in de loonwerksector.

Contractor Days, dat voor het eerst door Landbouw-Service georganiseerd wordt, is de ideale gelegenheid om na een druk seizoen in contact te komen met collega’s en leveranciers. Hoewel het voor België een nieuw evenement is, zijn in onze buurlanden ontmoetingsdagen specifiek voor loonwerkers niet onbekend. Zo zijn er in Duitsland de DeLuTa (Deutsche Lohnunternehmer Tage) en is er in Frankrijk het Salon des ETA. Voor de eerste editie tekenen niet minder dan 50 exposanten present.

Naast een gezellige babbel met de exposanten kunnen de loonwerkers en hun medewerkers talrijke uiteenzettingen met kwaliteitsvolle sprekers bijwonen. Deze Contractor Days zijn een unieke gelegenheid om de draad met de collega’s weer op te pikken. Op 14 december vindt de uitreiking van de Eretekens van de Eliten van de Arbeid door de Minister Clarinval plaats. De Algemene Vergadering van Landbouw-Service vindt de volgende dag plaats, op 15 december.

Praktisch:
De Contractor Days vinden plaats op woensdag 14 en donderdag 15 december 2022, telkens van 10u tot 18u.
Locatie: BRUSSELS GATE (voorheen Brussels Kart Expo), Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden.
De toegang is exclusief voorbehouden aan vakpubliek en studenten.
Prijs:
Online kost een ticket 20 euro, aan de kassa betaal je 28 euro. Parking, catering en het aanbod aan seminaries zijn inbegrepen.
Studenten betalen 5 euro, parking en het aanbod aan seminaries inbegrepen.
Meer info?
www.contractordays.be

%d bloggers liken dit: