In Memoriam: Dr Bernard Krone

Spijtig nieuws van uit de Krone fabriek. Eerder vandaag stierf Dr-Ing Bernard Krone Sr, na een korte ernstige ziekte. Hij werd 82 jaar oud. Zijn overlijden laat een leegte achter in Spelle, maar ook in de brede landbouwmechanisatiesector in Europa en wereldwijd. 

Herr Krone wordt terecht bestempeld als een visionair. Zowel technisch als zakelijk maakte hij keuzes die anderen waarschijnlijk niet zouden maken. Zo stond hij onder meer mee aan de wieg van de Big M zelfrijdende maaicombinatie, een machine die wereldwijd gekend en geliefd is. Zakelijk maakte hij dan weer de keuze om eerder vroeg dan laat in zijn opvolging te voorzien.
Naast een zakenman was Herr Krone vooral ook een warme, aangename man, die graag persoonlijk contact had met klanten, werknemers, de man en vrouw in het veld.

Onze deelneming voor de familie Krone, zijn vrienden en de werknemers  van de verschillende Krone afdelingen.

%d bloggers liken dit: