2 en 3 vrachtwagens geladen met dezelfde kleuren kan je al eens tegen komen op onze wegen. Maar 9 vrachtwagens achter elkaar, dat is uniek. AVR transporteerde, samen met De Groen Transport, 8 rooiers en 1 stortbak naar hun Deens dealer WekoAgro.

Het transport vertrok eind juni in Roeselare, via Nederland en Duitsland bereikten de machines 3 dagen later de dealer in Bording Kirkeby in Denemarken. Het exportproject kadert binnen de groeistrategie van de Roeselaarse fabrikant van machines voor de aardappelsector. De afzet in de thuismarkten België, Nederland en Frankrijk blijft mooi stabiel, dus voor verdere groei richt AVR zijn pijlen op exportlanden zoals Scandinavië. “Denemarken is een groeimarkt voor ons. We hebben er sinds een drietal jaar een heel sterke en gemotiveerde dealer, Weko Agro, met drie vestigingen over het hele land,” zegt Tom Lootens, de nieuwe International Sales Manager.

Beelden zeggen meer dan woorden, AVR maakte van het transport onderstaande video.

%d bloggers liken dit: