Bredere versies van Pöttinger Terrasem

Pöttinger brengt 2 bredere versies uit van de Terrasem getrokken zaaimachines. Met 8 en 9 meter werkbreedte garanderen ze optimaal gebruik van de beperkte tijd die beschikbaar is voor zaaiwerk.

De nieuwe Terrasem zaaimachines zijn beschikbaar met een schijveneg voor mulchzaai, of in Classis versie zonder schijveneg voor zaaien in bewerkte grond. De schijveneg kan ook uitgevoerd worden met Wave Discs die enkel de strook die gezaaid wordt bewerken. Beide machines, de Terrasem V8000D en V9000D zijn uitgerust met 2 doseerunits onder de 5.600 liter grote zaadtank. Zaadhoeveelheden van 1,5 tot 420 kg per hectare zijn mogelijk. Zaaien kan aan een snelheid van 12 kilometer per uur. Voor het zaaien kan gekozen worden tussen SingleShoot, DoubleShoot of DoubleShoot Mix systemen. Geoptimaliseerd voor specifieke omstandigheden en vruchtwisselingen, is het mogelijk te variëren tussen de toepassing van zaad, zaad en kunstmest of twee verschillende zaadmengsels. Extra componenten zoals microgranulaat of een tussengewas kan gezaaid worden met de Terrasem Z-modellen met Fertilizer optie.

%d bloggers liken dit: