Fliegl voegt 21 tons platformaanhanger toe aan gamma

Fliegl voegt een nieuwe 21 tons platformaanhanger toe aan hun reeds uitgebreid gamma. De wagen is geschikt voor het transporteren van zowel balen stro, hooi of voordroog als voor kisten.

De 3-assige wagen is 10 meter lang en heeft aan 1 zijde een vaste gegalvaniseerde ladingbeveiliging. Aan de andere zijde wordt de lading gezekerd door spanbanden die door middel van een hydraulisch frame op spanning worden getrokken. De spanbanden zijn beperkt elastisch zodat ook overmaatse of onregelmatige balen gezekerd kunnen worden. Tijdens transport op het veld moet de zijkant niet gesloten worden. De stalen bodem is voorzien van opstaande randen, zodat het glijden van pallets of kisten voorkomen wordt.
De wagens zijn voorzien van (lastafhankelijke) luchtremmen en naar keuze met 30 Km/h of 40 Km/h goedkeuring. Ze zijn eveneens COC-goedgekeurd.

%d bloggers liken dit: