Case IH Maxxum-modellen krijgen update voor 2022

De Case IH Maxxum 115-150-tractoren krijgen voor 2022 een aantal herzieningen en verfijningen. Zo krijgt de Maxxum 150 5 pk extra en krijgt de hele reeks nieuwe specificatiepakketten. 

Case IH geeft de zescilinder Maxxum 150 5 pk extra, en dat zonder boost, om zo 150 pk te genereren. Alle andere modellen in de Maxxum-reeks hebben een viercilinder onder de kap. Alle Maxxum-modellen zijn nu verkrijgbaar met drie specificatiepakketten. Maxxum- en Maxxum Multicontroller-tractoren zijn verkrijgbaar met het Selection-pakket, een reeks veelverkochte opties die voorzien in de meeste gebruikersbehoeften, terwijl Maxxum-, Maxxum Multicontroller- en Maxxum CVXDrive-tractoren ook verkrijgbaar zijn met het Advanced-pakket, een reeks technologische functies die professionele klanten zullen waarderen voor hun dagelijkse werkzaamheden. Tot slot zijn Maxxum Multicontroller- en Maxxum CVXDrive-modellen verkrijgbaar met het Professional-pakket, dat toegang biedt tot de nieuwste technologische functies om het volledige potentieel van de tractor te ontgrendelen.

Vanbuiten is de cabine volledig herontworpen en voorzien van treden in Magnum-stijl. Eenmaal binnen, treft de bestuurder een scala aan kleine, maar belangrijke wijzigingen aan om het dagelijks leven te vergemakkelijken, zoals een telefoonhouder, USB-poorten en een tablet-houder. Aan de voorkant beslaat een nieuwe wisservoorziening 60% meer van de voorruit, terwijl de rijervaring kan worden verbeterd met een premium leren stuurwiel en nieuwe geavanceerde joystickopties.

In de cabine hebben deze tractoren veel kenmerken van hun grotere neefjes overgenomen, om de bestuurderservaring te verbeteren. Hieronder vallen premium-kwaliteit, een cabine-interieur van autokwaliteit, beter zicht, betere ergonomie en een nieuwe gekoelde opbergruimte, essentieel voor lange werkdagen.

Op Maxxum CVXDrive-modellen is de bediening van de transmissie verbeterd met de introductie van aanvullende ‘slimme’ CVT-bedieningsfuncties. Naar aanleiding van klantonderzoek, zijn de rij-eigenschappen verbeterd om de shuttle- en de acceleratie-/deceleratiesnelheid te maximaliseren, terwijl de gevoeligheid van het rijpedaal is verfijnd, de gevoeligheid en positiedetectie van de Multicontroller is verbeterd, en annulering van het cruisecontrolpedaal is ingebouwd.

Vanbuiten zijn de Maxxum-modellen nu uitgerust met een betere en ergonomischere opbergoptie van de topstang en hydraulische aansluitingen, om het leven tijdens het aankoppelen en ontkoppelen van werktuigen gemakkelijker te maken. Ook zijn er nieuwe ledmarkeerlichten aangebracht, plus een nieuwe aansluiting voor de luchtleiding, om de banden op te pompen en de tractor te reinigen.

De nieuwe tractoren zijn vanaf voorjaar 2022 verkrijgbaar.

%d bloggers liken dit: