Nieuwe Deutz-Fahr 6C-serie biedt veelzijdigheid

Deutz-Fahr introduceert de nieuwe 6C-serie, die 3 modellen omvat. Met de introductie van deze nieuwe reeks lanceert de fabrikant meteen ook de gloednieuwe RVshift-transmissie.

De nieuwe Deutz-Fahr 6C-serie omvat 3 modellen, de 6115C met 120 pk, de 6125C met 129 pk en de 6135C met 136 pk. Deze vermogens worden geproduceerd door een Deutz TCD viercilinder motor met een inhoud van 3,6 liter die voldoet aan de Stage V normen.  Er is keuze uit 3 verschillende transmissies: Powershift, RVshift en TTV. De 3-traps powershift-transmissie met 5 versnellingen en maximaal 4 groepen is de basis en voldoet aan alle basisbehoeften. Het omvat net zoals de RVShift en de TTV-transmissie ook de instelbare PowerShuttle die zorgt voor soepele en nauwkeurige manoeuvres. De gloednieuwe RVshift-transmissie is gebaseerd op een full Powershift-concept en biedt 20 voorwaartse versnellingen en 16 achteruit versnellingen met automatische Powershift-functie (APS). 40 km/u worden bereikt bij minder dan 1650 tpm om een minimaal brandstofverbruik te garanderen. Als meest uitgebreide uitvoering is de TTV-transmissie ook beschikbaar. Het biedt een oneindige keuze aan verhoudingen van 0,02 tot 50 km / u. (waar wettelijk toegestaan)  Met verschillende rijmodi werkt de tractor altijd in de best mogelijke stand.  De TTV-transmissie biedt ook de PowerZero-functie die samen met de hydraulische parkeerrem (HPB) en de 4-wielrem onder alle omstandigheden een hoge veiligheid garandeert.

De nieuwe 6C-serie heeft een fronthef die 3.000kg kan heffen, de hef achteraan kan tot 7.000kg heffen. De trekker kan ook af-fabriek geleverd worden met een voorlader ready-kit. Deze frontlader kan naar keuze bediend worden met een mechanische of elektronische joystick. De nieuwe TopVision cabine biedt goed zicht rondom dankzij het 4-stijlen ontwerp. Voor goed zicht tijdens werken met de frontlader kan in het dak een high-visibility dakluik voorzien worden.

 

%d bloggers liken dit: