Case IH en New Holland verdelen vanaf 2022 MacDon draper maaiborden

Case IH en New Holland zijn een strategische samenwerking aangegaan met MacDon Industries. Vanaf 2022 kunnen de MacDon Draper maaiborden in het geel of rood besteld worden. 

MacDon is in Amerika en Canada zeer gekend voor hun hoge capaciteit draper maaiborden. Deze maaiborden vormen een mooie aanvulling op de reeds bestaande maaiborden van Case IH en New Holland. Door de overeenkomst tussen de CNH Industrial merken enerzijds en MacDon Industries anderzijds worden deze maaiborden binnenkort in de rode of gele kleuren via de respectievelijke dealers van de merken verkocht. De overeenkomst geldt voor een wereldwijde verdeling, behalve in Zuid-Amerika.

MacDon blijft naast de strategische samenwerking met Case Ih en New Holland ook hun maaiborden in de eigen kleuren verdelen voor andere merken.

%d bloggers liken dit: