MF7S.210 slaat brug naar 8S-reeks

Massey Ferguson voegt een nieuw topmodel toe aan de 7S reeks. De MF 7S.210 slaat met zijn 210 pk de brug naar de grotere 8S reeks.

De MS 7S.210 is uitgerust met een 6,6 liter AGCO Power motor van 210 pk en is standaard voorzien van de Dyna-VT traploze transmissie.. De trekker heeft een wielbasis van 2,88 m en een interne draaicirkel van 4,93 m.  De nieuwe trekker heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 14 ton en een hefvermogen van 9,6 ton achteraan en 4 ton vooraan, en met zijn 44,5 ton bruto combinatiegewicht is hij bij uitstek geschikt voor zware ladingen of transportwerkzaamheden.

De cabine krijgt een aantal verbeteringen mee, die eerder al op de MF8S werden geïntroduceerd, zoals de nieuwe armleuning, de Multipad rijhendel en de verbeterde connectiviteit. Standaard is de cabine voorzien van een luchtgeveerde stoel. Rondom de trekker produceert het moderne LED-lichtontwerp, samen met de verlichting in de neus van de trekker, een heldere, veilige werkomgeving, met de optie om tot 16 LED- werklampen toe te passen. Voor voorladerwerkzaamheden is er ook de mogelijkheid om het handige Visio-dak te monteren, dat een geweldig zicht biedt op de voortgang door het hele hefbereik.

De MF7S.210 is verkrijgbaar in de Efficient of Exclusive uitvoering.

Previous post Nieuwe lijn zaaibedbereiders bij Evers
Next post Case IH verfijnt de Puma voor 2022
%d bloggers liken dit: