Joskin organiseert al 19 jaar lang opendeurdagen bij de start van het nieuwe jaar. Voor 2022 ziet de firma zich echter opnieuw gedwongen deze opendeurdagen te annuleren. De negatieve evolutie van de Covid-19 pandemie is hiervoor de reden.

Joskin vindt de heropflakkering van de corona-besmetting verontrustend en speelt liever op veilig. De firma maakt de keuze om in te zetten op een veilige productie van hun machines en zo levertermijnen niet te zeer te verstoren. Voor de directie van Joskin is het niet gerechtvaardigd een evenement koste wat kost te blijven organiseren wanneer alle Corona-indicatoren op rood staan. De gezondheidssituatie verslechtert snel en is momenteel niet meer onder controle, zodat het ondenkbaar is enkele duizenden mensen op één plaats bijeen te brengen en het risico
te lopen het virus verder te verspreiden.

De firma schrapt ook de deelname aan verschillende internationale beurzen, zoals de Lamma Show in Engeland, de FIMA in Zaragoza en ook aan Agritechnica zal Joskin niet deelnemen. In eigen land zal Joskin wel de zien zijn op Agribex, zij het met beperkte machines en mensen. De merken die via Distritech worden geïmporteerd zullen wel aanwezig zijn in Brussel.

%d bloggers liken dit: