Interpom en Agribex gaan door zoals gepland

De organisatie van zowel Interpom als Agribex laten weten dat de beurzen doorgaan zoals gepland, maar conform de nieuw opgelegde regels in verband met Covid-19.

Met de nieuw opgelegde regels was er even onduidelijkheid of beurzen in België nog konden plaats vinden. Beide organisaties hebben na intern overleg beslist om de beurzen door te laten gaan, en daarbij de nieuwe regels in acht te nemen. Dit wil zeggen dat er op beide beurzen de CST+ regels gelden, een mondmasker dragen wordt dus verplicht.

“We ontvangen veel opgeluchte reacties dat Interpom eindelijk kan doorgaan na toch een moeilijke periode voor de aardappelketen”, zegt Annick Pycarelle, Exhibition Manager van Interpom. “Het wordt een blij terugzien in een professioneel kader waar alles wordt ingezet om de aardappelprofessionals veilig te ontvangen met CST én mondmasker. Onze venue voorziet vanzelfsprekend ook de nodige hygiëne maatregelen zoals ontsmettingszuilen, ventilatie in de ruime beursgebouwen met CO2 meters, regelmatige desinfectie van de sanitaire punten enz.”

“De nieuwe regels gaan een invloed hebben op de bezoekersaantallen van de beurzen, dat is zeker. Er gaan mensen afhaken, maar dat mag geen reden zijn om andere bezoekers of exposanten teleur te stellen. Na bijna 2 jaar kunnen de mensen eindelijk nog eens terecht op een evenement specifiek voor de sector, wij gaan als organisatie er voor zorgen dat dit zo veilig mogelijk kan verlopen”, reageert Alain Vander Cruys van Agribex. “Er zijn enkele exposanten die zich vragen stellen bij de nieuwe regels, wij kunnen niet meer doen dan ze toe te passen. Op die manier kunnen we de maximale veiligheid voor iedereen garanderen.”

 

Previous post Nieuw topmodel opraapwagen bij Strautmann
Next post Nieuwe lijn zaaibedbereiders bij Evers
%d bloggers liken dit: