Nieuwe lijn frontladers markeert nieuwe aanpak bij Steyr

Steyr introduceert een nieuwe reeks voorladers die passen bij de tractoren van het merk, van de 58 pk sterke Kompakt S tot de Absolut CVT met 240 pk. Dit is het resultaat van een nieuwe aanpak van het merk, die erop gericht is om de klanttevredenheid en de ondersteuning voor de tractor-ladercombinatie als geheel op het hoogste niveau te brengen. De volledig nieuwe Steyr ‘S’-voorladerlijn werd ontwikkeld om een ‘one stop shop’-aankoop bij de plaatselijke Steyr-dealer mogelijk te maken, zodat de klant de ideale tractor/voorladercombinatie kan kiezen voor zijn specifieke behoeften. 

De nieuwe Steyr ‘S’-voorladerlijn omvat 20 modellen in twee reeksen. Ze zijn compatibel met Steyr-tractorseries, van de Kompakt S- en Kompakt-modellen over de Multi, Expert CVT en Profi-reeksen tot de Impuls CVT en Absolut CVT. Een reeks werktuigen/aanbouwdelen kan direct bij de tractor en voorlader worden besteld. Het paradepaardje van de T-serie is ontworpen voor veeleisend materiaaltransport en omvat 10 modellen met hefhoogtes van 3,75 m tot 4,70 m en hefcapaciteiten van 1.390 kg tot 2.720 kg.
De veelzijdige en duurzame U-reeks voorladers, met mechanische zelfnivellering, is ideaal voor alledaagse werkzaamheden. Net als bij de T-modellen lopen de hydraulische leidingen binnen het frame. De maximale hefhoogtes zijn 3,50-4,50 m, met maximale hefvermogens van 1.210-2.230 kg. De nummering van het nieuwe STEYR S-voorladergamma geeft een duidelijke uitleg over de mogelijkheden van elk model. Zo heeft de S4020T een maximale hefhoogte van 4,0 meter en een hefvermogen van 2,0 ton, waarbij de ‘T’ staat voor de specificatie van het topgamma.

De in de fabriek geïnstalleerde voorlader-klare kit wordt geleverd met een gemeenschappelijke steun en een MACH System® multi-snelkoppeling voor snelle aansluiting van hydraulische en elektrische leidingen. De voorlader wordt bediend via de hydraulische kleppen en joysticks van de trekker met derde en vierde hydraulische servicefuncties. Voor een betere stabiliteit is een robuuste dwarsbalk standaard, en er zijn geïntegreerde motorkapbeschermers.

Previous post 400 pk aan de ploeg met de Amazone Tyrok
Next post New Holland lanceert nieuwe Roll-Bar 125 rondebalenpers met vaste perskamer
%d bloggers liken dit: