Massey Ferguson trekt S-lijn door met 2 nieuwe reeksen

Massey Ferguson introduceerde eerder al de 5S en 8S. De S-lijn wordt nu aangevuld met de 6S en 7S.

De nieuwe MF 6S serie bestaat uit 5 modellen, met een maximaal vermogen  van 135 pk (150 pk met EPM) voor de kleinste MF 6S.135 en tot 180 pk (200 pk met EPM) voor de grootste MF 6S.180. Dit vermogen halen de 6S trekkers uit een viercilinder AGCO Power motor van 4,9 liter. Als transmissie is er keuze uit de Dyna-VT (enkel op Efficient en Exclusive uitvoering) of Dyna-6 Super Eco. Bediening van de trekkers gebeurt door middel van de nieuwe Multipad rijhendel op de Efficient en Exclusive uitvoeringen. Instellen van de trekker en weergave van trekkergegevens gebeurt op de nieuwe Datatronic 5 terminal van 9 duim.

Ook nieuw is de MF E-Loader-optie die helpt om de laadnauwkeurigheid, productiviteit en veiligheid te verhogen en controle en instelling van de nieuwe Bucket Shake-faciliteit biedt. Hierdoor kunnen gebruikers afzonderlijke ladingen wegen en de totale gewichten van elk artikel, elke lading of elke taak registreren en deze kunnen worden samengebracht in een eenvoudig bestand.
De 6S trekkers hebben een maximaal hefvermogen van 9,6 ton en een krachtige, 110 liter/min Closed Center load-sensing hydrauliek. Voor degenen die meer olieopbrengst nodig hebben, is er een 150 liter / min optie Dyna-6-modellen, terwijl Dyna-VT-tractoren kunnen worden geleverd met een optie van 190 liter / min.

De 7S-reeks bestaat uit 4 modellen met motorvermogens tussen 155 pk (175 pk met EPM) en 190 pk (220 pk met EPM). Onder de motorkap zit een AGCO Power 6,6-liter zescilindermotor. Standaard zijn de trekkers uitgerust met een Dyna-6 Super Eco transmissie, op de Efficient en Exclusive modellen is dat een Dyna-VT.  Net zoals de 6S reeks krijgt ook de 7S de nieuwe Multipad rijhendel op de Efficient en Exclusive modellen.  Ook de Datatronic 5 terminal met een nieuwe, helderdere en duidelijkere touchscreen met de nieuwe MF E-loader optie zijn aanwezig.

De lift op de 7S reeks heeft achteraan een hefvermogen van 9,6 ton, vooraan is dit 4 ton.

Op beide reeksen trok Massey Ferguson de nieuwe lijn door die geïntroduceerd is op de 8S. De grijze lijnen op de motorkap geven beide lijnen geslaagde retro-look.

%d bloggers liken dit: