Case IH keert terug naar de Europese beurzen

Om de band met klanten terug op te pikken na de Covid-19 pandemie keert Case IH terug naar de Europese beurzen. Dit zal gebeuren met de grootst mogelijke aandacht voor de veiligheid van zowel de klanten als de werknemers van Case IH, met strikte inachtneming van de veiligheidsmaatregelen die op elke locatie gelden

Het beursprogramma van Case IH begint met Innov-Agri in Frankrijk van 7 tot 9 september 2021, waar de fabrikant de nieuwste versie van de Optum CVXDrive model zal lanceren. Met 160ha velddemonstraties zal Innov-Agri plaatsvinden in Outarville, ten zuidwesten van Parijs. Agribex is het andere grote evenement waar Case IH dit jaar aanwezig zal zijn. Het is België’s grootste overdekte internationale vakbeurs voor landbouw en de groene sector en wordt gehouden in Brussels Expo van 7 tot 12 december.

Voor 2022 heeft Case IH zijn deelname aan vijf grote beurzen bevestigd, hoewel er nog andere aan het schema van het bedrijf kunnen worden toegevoegd.
De kalender begint met de FIMA 2022 van 8 tot 12 februari. De 42e Internationale Beurs voor Landbouwmachines, een belangrijke showcase voor de landbouwsector in Zuid-Europa, vindt plaats in Zaragoza, Spanje. Het Case IH-team gaat vervolgens naar Hannover in Duitsland voor Agritechnica, waar ’s werelds grootste vakbeurs voor landbouwmachines wordt gehouden van 27 februari tot 5 maart. Later in het jaar zal Case IH aanwezig zijn op de SIMA 2022. Dit evenement, dat de 100e verjaardag van de SIMA show markeert, zal plaatsvinden in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Parijs, van 6 tot 10 november. In november zal het bedrijf ook deelnemen aan de EIMA International 2022, de 45e internationale tentoonstelling van landbouwmachines, in Bologna, Italië. De laatste datum in de evenementenagenda van Case IH voor volgend jaar is Agraria 2022 in Wels in centraal Oostenrijk van 23 tot 26 november.

 

Previous post Massey Ferguson trekt S-lijn door met 2 nieuwe reeksen
Next post Allround transport met nieuwe Krone GX
%d bloggers liken dit: