Empowering the Next Generation – Neem deel aan de Youth Ag Summit

We staan voor de uitdaging om met steeds minder natuurlijke hulpbronnen een groeiende bevolking te voeden – naar verwachting bijna 10 miljard tegen 2050. De dagelijkse realiteit van landbouw, landbouwproductie en voedselconsumptie vraagt om nieuwe vormen van innovatie. Innovaties die de uitdagingen van vandaag kunnen omtoveren in oplossingen voor morgen.

Bayer organiseert dit jaar opnieuw hun tweejaarlijkse Youth Ag Summit, waar ze 100 jonge mensen samen brengen om te netwerken, debatteren, vaardigheden te trainen en samen projecten te ontwikkelen. Het einddoel? Deze jonge mensen voor te bereiden om concrete acties te ondernemen en een oplossing te zoeken voor een van de meest urgente problemen van de mensheid: hoe een hongerige planeet te voeden met minder natuurlijke hulpbronnen.

Heb jij een (of meerdere) idee(ën) die de toekomst van de landbouw en voedselvoorziening kan vooruit helpen? Wil je van gedachten wisselen met jonge mensen van over heel de wereld? Om deel te moet je tussen de 18 en 25 jaar oud zijn en gepassioneerd door landbouw, voedselveiligheid, honger in de wereld, biotechnologie, veehouderij of het milieu.  De Youth Ag Summit gaat door op 16 en 17 november. Omwille van Covid-19 gaat de Summit dit jaar virtueel door. Per land is er slechts 1 deelnemer die geselecteerd wordt. Wil je er bij zijn? Schrijf je dan in via https://www.cropscience.bayer.com/who-we-are/events/youth-ag-summit

%d bloggers liken dit: