SIMA Innovation Awards 2021: De winnaars

De beurs gaat misschien niet door, maar de organisatie van SIMA hield er wel aan om de SIMA Innovation Awards uit te reiken. De winnaars van de medailles werden eind april bekend gemaakt.

In een vorig artikel hadden we alle genomineerden al opgelijst. Uit de genomineerden koos de jury uiteindelijk 12 laureaten en kende 3 Special Awards toe.

In de categorie “Grond en gewassen” ging de gouden medaille naar het SmartApply© Intelligent Spray Control System™ van Smart Guided Systems. Sulky kreeg de zilveren medaille voor hun Speed Control, de bronzen medaille ging naar Stecomat met de Farmdroid FD20.
Voor de categorie “Van oogst tot opslag” kreeg Downs de gouden medaille voor hun CropVision optische aardappelsorteerder, New Holland kreeg de zilveren medaille voor de NutriSense analyse tool en de Venti’Javelot kreeg de bronzen medaille.
Bij “Vee en hernieuwbare energie” werd de gouden medaille toegekend aan Kuhn met de Aura voerrobot, de zilveren medaille was voor Base met hun Cogen’Air thermovoltaische zonnepanelen, de Fusion 2-in-1 kipper van Deguillaume was goed voor de bronzen medaille.
In de rubriek “Elektronica, onderdelen en services” ging de gouden medaille naar de VitiDrive van Vitibot, de zilveren medaille was voor Amazone met de Cenius-TX Zone Finder en de bronzen medaille ging naar New Holland Agriculture voor hun druksensor in het reinigingssysteem van maaidorsers.

Naast de gouden, zilveren en bronzen medailles in de 4 categorieën kende de jury ook Special Awards toe aan Zürn voor de TopCut Collect, Krone France voor Krone Easynet en MSA Auvergne voor hun trainingspakket voor veilig omgaan met verreikers en heftrucks.

 

%d bloggers liken dit: