Configureer zelf je Joskin veewagen of weidebeluchter

Joskin zet verder in op de digitale ontwikkeling om zo aan de groeiende behoeften van klanten te voldoen. Na de vernieuwde website, digitale showroom en virtuele bedrijfsbezoeken lanceert de fabrikant nu ook een online configurator. 

De eerste productlijnen die aan de configurator zijn toegevoegd zijn de veewagens en weidebeluchters. Dank zij de online tool kan iedereen in enkele muisklikken een machine naar wens samen stellen. Een brede waaier van opties en beschrijvingen wordt hiertoe aangeboden om de configuratie te vinden die het best aan elke specifieke behoefte voldoet. Zodra het proces is afgerond, wordt een brutoprijs automatisch gegenereerd. De volledige configuratie kan gedownload worden waarna de dealer een netto prijs kan berekenen.

Op termijn voorziet Joskin dat alle machines uit het gamma op een eenvoudige, efficiënte en transparante manier kunnen worden geconfigureerd.

De Joskin configurator kan geraadpleegd worden via de volgende link: https://my.joskin.com/sites/configurator

Previous post Magazine – Techniek: 6 wielen onder de rooier, niks nieuws voor Dewulf
Next post Record vernieuwt Vulkan stalmeststrooiers
%d bloggers liken dit: