1 april

Gisteren was het 1 april. Het was dus uitkijken naar welke nieuwsberichten verschenen, en niet zomaar alles aannemen voor waarheid! We moeten jullie dus teleurstellen, Dezeure en Dewulf zijn niet samen aan het kijken voor een zelfrijder… Hieronder een overzichtje van aprilvissen die we gisteren zagen langskomen!

Bij New Holland kregen de T7 Blue Power modellen mooie nieuwe velgen. De alu velgen zien er niet alleen mooi uit, ze wegen ook opmerkelijk minder waardoor ze het verbruik doen dalen bij transportwerkzaamheden.  (Link)

Hilaire Van der Haeghe ziet ruimte voor uitbreiding van het full liner gamma van Fendt met de introductie van zitmaaiers. Zo kan je van de nieuwe 900 met tripel maaier direct overstappen op gras maaien rond het terras. (Link)

De collega’s van Profi wisten dan weer dat Fendt aan de ontwikkeling van een nieuwe Fendt GT is begonnen. (Link)

Bij Landbouwmechanisatie betrokken ze het Belgische “CabFryer” in hun 1 april grap. Deze firma ontwikkelde een friteuse op 12 volt, speciaal voor in de cabine. Verse frietjes recht van het veld! (Link)

De Franse collega’s van Farm Connexion toonden de nieuwe Claas Forkion 540 TS. Deze cross-over tussen een Xerion en Torion is speciaal ontwikkeld voor het vastrijden van kuilen. Maar of we de Forkion ooit echt gaan zien, dat is te betwijfelen! (link)

Massey Ferguson NL, die brachten een heerlijk parfum uit met de geur van vers gemaaid gras. Gelukkig was het geen ander voorjaarsluchtje, zoals vers uitgereden mengmest bijvoorbeeld! (Link)

Heb jij zelf nog leuke aprilvissen gezien? Zet ze zeker in de comments, dan vullen we dit lijstje verder aan!

 

(Foto: Marco Verch)

%d bloggers liken dit: