Vaderstad opnieuw op demotoer in België

Net als de voorbije jaren trekt Homburg Belgium opnieuw op demotoer met de Vaderstad Tempo. De toer start in maart en doet zowel Vlaanderen als Wallonië aan. 

“Door te demonstreren kan men met eigen ogen zien hoe precies er gezaaid wordt in een hoog tempo,” zegt Productmanager Joren Vermeiren. “In Nederland is men vanaf seizoen 2014/2015 begonnen met een combinatie van tractor en planter door Nederland te reizen. Vanaf 2018 doen we dit ook al in België, waar het zaaiseizoen altijd een paar weken eerder start, met name voor bieten en cichorei. Ook de opkomst en groei van het gewas monitoren we altijd zorgvuldig. De reacties zijn vaak erg positief en dat is altijd leuk om te horen.”

Voor een goede opvolging van de demo worden best percelen ingezaaid die naast of kort bij elkaar liggen. Zo kunnen verschillen in opkomst, dichtheid en dergelijke mooi vergeleken worden.
Teelten die kunnen gezaaid worden zijn bieten, bonen, chicorei en mais, maar ook zonnebloemen, soja en koolzaad kunnen met de Tempo gezaaid worden.

Voor meer info of een demo-afspraak kan Homburg Belgium gecontacteerd worden via: demo@homburg-belgium.com

 

Previous post Nieuwe slijtdelen voor Pöttinger cultivators
Next post New Holland breidt BigBaler-serie verder uit
%d bloggers liken dit: