New Holland breidt BigBaler-serie verder uit

New Holland Agriculture breidt de BigBaler 1290 High Density-serie uit met een nieuw Packer-model. Het Packer-model levert dezelfde optimale productiviteit en efficiëntie als de BigBaler 1290 High Density CropCutter persen.

De BigBaler 1290 High Density Packer persen zijn uitgerust met 3 invoervorken, elk met 3 tanden. Deze vorken zorgen voor de gewasdoorvoer van de MaxiSweep-pickup naar de voorperskamer. Het doorgevoerde gewas wordt niet gesneden. De BigBaler 1290 High Density Packer persen zijn, net als de CropCutter versie, voorzien van de SmartShift-transmissie die zorgt voor een zachte start bij het opstarten van de pers. De Packer-versies zijn eveneens uitgerust met de nieuwe LoopMaster knopertechnologie die afgesneden touwresten elimineren.

Om het werkcomfort voor de bestuurder te verhogen zorgde New Holland voor een nieuwe intuïtieve gebruikersinterface dat gebruik maakt van het grote IntelliViewTM IV-touchscreen. Een reeks geautomatiseerde functies, zoals het IntelliCruise™-systeem dat automatisch de tractorsnelheid aanpast, draagt ook bij aan de productiviteit en het comfort van de BigBaler 1290 High Density-modellen.

%d bloggers liken dit: