Nieuwe slijtdelen voor Pöttinger cultivators

Pöttinger voegt 2 slijtdelen toe aan de lijst voor de getrokken Terria en gedragen Synkro cultivatoren. De Durastar beitel is bedoeld voor diepe grondbewerking, met de Durastar Plus ganzevoet is oppervlakkige bewerking met efficiente menging van grond en gewasresten mogelijk.

De Durastar beitel is 40 mm breed, zijn lange vorm maakt een glijplaat op de tandsteel overbodig. Met de smalle beitel is een werkdiepte tot 35 cm mogelijk, zodat storende lagen vlot gebroken kunnen worden voor optimale wortelgroei.

De Durastar Plus ganzevoet is voorzien van een zeer slijtvaste snijkant met hardmetalen punten. Tegenover de Classis ganzevoet zou de Durastar Plus 400% langer meegaan. Durastar Plus ganzevoeten zijn verkrijgbaar voor de 3- en 4-balkige Terria cultivatoren en voor de 3-balks Synkro 1030 stoppelcultivatoren.

%d bloggers liken dit: