AGCO maakt voortaan ook deel uit van het Nevonex-platform van Bosch. De toetreding past binnen AGCO’s strategie om het landbouwers gemakkelijker te maken naadloos te werken op hun bedrijf.

Nevonex won in 2019 de zilveren medaille op Agritechnica, voor de ontwikkeling van een open digitaal ecosysteem dat efficiëntere processen in de landbouw mogelijk maakt door connectiviteit en automatisering van apparatuur en workflows.

“We zijn verheugd om samen met Bosch te innoveren, als voortzetting van onze voortdurende inspanningen om databeheer eenvoudiger te maken voor boeren, waardoor ze meer waarde kunnen ontsluiten voor hun activiteiten”, zegt Seth Crawford, Senior Vice President en General Manager, Precision Ag en Digital voor AGCO.

“Ons partnerschap met AGCO is een groot voordeel voor de deelnemers en gebruikers van NEVONEX. Met AGCO aan boord kunnen boeren nu verbeterde digitale diensten en functies op basis van Nevonex inzetten op hun bestaande AGCO landbouwmachines”, zegt Andrew Allen, Senior Vice President Commercial Vehicles and Offroad bij Bosch.

Met deze NEVONEX-samenwerking sluit AGCO zich aan bij andere toonaangevende bedrijven op het gebied van gewasverzorging, zaaizaad, Farm Management Information System (FMIS) en precisielandbouw, waaronder Corteva, MyEasyFarm, Syngenta, Topcon en Xarvio, om verbeterde digitale diensten aan te bieden op AGCO-machines en tegelijkertijd deze activiteiten duurzamer te maken door een efficiëntere toepassing van productiemiddelen. De samenwerking met Nevonex draagt bij aan AGCO’s streven om boeren te helpen hun bedrijf te optimaliseren door middel van naadloze integratie en connectiviteit van technologie.

Previous post Oppervlakkige grondbewerking met Alpego FG-BIO
Next post 5de generatie Valtra A
%d bloggers liken dit: