Siloking breidt gamma voermengwagens verder uit

Siloking Mayer breidt hun gamma voermengwagens verder uit met een zelfrijder met een kuipinhoud van 19 tot 25 m³. De nieuwe voermengwagens van de SelfLine 4.0 System 300+ vullen het gat tussen de Compact en Premium modellen en de  twee high-end modellen System 500+ en 1000+.

Gebaseerd op het concept van het System 500+ model, ligt de focus van de nieuwe wagens op betrouwbaarheid en maximale bestendigheid. Het robuuste chassis in combinatie met een hoge mengcapaciteit, zelfs bij bijzonder zware mixen, zorgt voor een lange levensduur en een hoog economisch rendement.  Het System 300+ voermengwagens hebben een luchtgeveerde chassis met vierwielbesturing en grote banden, de rijsnelheid bedraagt maximaal 25 km/u. De diverse losmogelijkheden maken het ook mogelijk om in hogere troggen te voeren.

De combinatie van de 218 pk sterke Volvo-motor met het bekende 1.000 uur onderhoudsinterval, het lage dieselverbruik en de perfecte afstemming met de hydrauliek zorgen voor lagere kosten.

De automatische uitschakeling van de mengvijzels bij het bereiken van de ingestelde en gewenste mengtijd en de uitschakeling van de mengvijzels wanneer de hoeveelheid voer voor elke groep dieren is geleverd, zijn twee voorbeelden van ondersteunende systemen die Siloking voorziet op de System 300+. Deze instelmogelijkheden, samen met de gratis Siloking Data, een combinatie van programmeerbaar weegsysteem en de Feed Management Software, vertegenwoordigen de modernste techniek op het gebied van gedigitaliseerd voertechniek.

De optionele Siloking Telematica is gebaseerd op telemetrie bewaking, waarbij de machinegegevens voortdurend en direct via een app op afstand naar de bedrijfsleider worden verzonden. Zo kan het optimalisatiepotentieel al in een vroeg stadium worden geïdentificeerd en gebruikt.

 

%d bloggers liken dit: