New Holland breidt T6 Dynamic Command reeks verder uit

New Holland Agriculture breidt de T6 serie verder uit met een nieuw 6-cilinder model, de T6.160 Dynamic Command. De T6-serie biedt nu twee 6-cilindermodellen met Dynamic Command: de bestaande T6.180 met 145 pk en de nieuwe T6.160 met 135 pk.

De T6.160 Dynamic Command is uitgerust met een FPT NEF 6-cilinder 6,7-litermotor die een nominaal vermogen van 135 pk genereert. De motor voldoet aan de Stage V emissienormen. Het nieuwe T6-model is uitgerust met de exclusieve 24×24 Dynamic Command-transmissie die New Holland in huis heeft ontwikkeld. Deze volledig geautomatiseerde transmissie beschikt over 8 versnellingen in 3 groepen, waardoor altijd de beste versnelling voor de omstandigheden kan gekozen worden. Indien de chauffeur zelf wil schakelen tussen de groepen volstaat een druk op de knop. De koppelingen, ontworpen om snel te kunnen schakelen, in combinatie met een volledig geautomatiseerde versnellingsbak, zorgen voor een ideale overbrengingsverhouding en reduceren de bestuurdersinput. Dit leidt tot een hoge productiviteit met een lage bestuurdersmoeheid.

De T6.160 Dynamic Command is uitgerust met de bekroonde SideWinder II armleuning van New Holland met volledig geïntegreerd, ultra breed IntelliViewTM IV-kleurentouchscreen en multifunctionele CommandGrip-hendel, voor het hoogst mogelijke comfort en een eenvoudige bediening. De T6.160 Dynamic Command is ook voorzien van de nodige telematica. Via MyPLM Connect kan de landbouwer eenvoudig alle gegevens van de trekker in real time opvragen.

 

%d bloggers liken dit: