Rostselmash gaat Versatile trekkers bouwen

De Rostselmash Group, een Russische fabrikant van landbouwmaterieel, gaat in Rostov-on-Don een nieuwe fabriek bouwen. Bedoeling is er Versatile tractoren te bouwen, die nu in de Canadese fabriek van het merk gebouwd worden.

Rostselmash produceert nu al twee types van Versatile machines. De fabrikant zal het huidige gamma uitbreiden en zal de tractoren van twee andere lijnen die momenteel in Canada worden geproduceerd in de toekomst in de nieuwe fabriek fabriceren. De Russische producent is van plan om in maart 2021 met de bouw van de fabriek te beginnen, in 2023 moet de fabricage opstarten. Het bedrijf zal 4 miljard roebel ($52,3 mln) in het project investeren. Het investeringsprogramma van het bedrijf zal in 2023 bijna 20 miljard roebel (261,6 miljoen dollar) bedragen.

 

%d bloggers liken dit: