New Holland gaat samenwerking met Maschio Gaspardo aan

New Holland Agriculture breidt hun gamma grondbewerkingsmachines uit met schijveneggen en woelers. De machines worden door Maschio Gaspardo gebouwd. De blauwe producten worden verkocht onder de naam New Holland en zijn exclusief verkrijgbaar bij New Holland dealers.

De eerste machines in de New Holland-kleuren worden in seizoen 2021 geïntroduceerd. Het gaat over de compacte snelle SDM- en SDH-schijfcultivatoren, en de SUM- en SUH woelers. De nieuwe productlijnen bevatten machines die perfect passen bij de New Holland tractorseries, van de T5 Utility-serie tot de 300 pk T7 Heavy Duty.

“We zijn zeer tevreden met onze nieuwe samenwerking met Maschio Gaspardo,” vertelt Carlo Lambro, Brand President van New Holland Agriculture. “We zijn bij New Holland constant op zoek
naar verbeteringen en uitbreiding van ons aanbod, om onze klanten wereldwijd innovatieve en complete oplossingen voor hun landbouwactiviteiten te geven. Maschio Gaspardo is een partner met vele jaren ervaring, die hoogwaardige producten bouwt en toonaangevend is in zijn vakgebied. Met deze overeenkomst kunnen we onze klanten een nog grotere werktuigkeuze bieden, om te voorzien in hun grondbewerkingsvereisten met hoogwaardige apparatuur.”

“Maschio Gaspardo heeft al een geconsolideerd OEM-samenwerkingsverband voor levering met New Holland,” voegt Mirco Maschio, President van Maschio Gaspardo Group toe. “We zijn
trots op dit nieuwe prestigieuze project, want het vormt tevens een bevestiging van de hoogwaardige standaarden die Maschio Gaspardo voor zijn producten en de aangeboden klantenservice behaalt. Het is een belangrijke bouwsteen voor onze groei.”

De nieuwe producten worden eerst op de belangrijkste Europese markten geïntroduceerd, in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Polen, Portugal, Zweden,
Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

%d bloggers liken dit: