Geen EIMA 2021 voor BKT

Het Indische BKT gaat niet naar EIMA 2021. De firma wil, omwille van de evolutie van Covid-19, zijn werknemers en klanten geen onnodige gezondheidsrisico’s laten lopen.

Van bij het begin van de Covid-19-crisis heeft BKT al haar energie gestoken in het beschermen van haar medewerkers en klanten tegen alle mogelijke gezondheidsrisico’s. De Indische fabrieken bleven gesloten in de cruciale periode, maar de productie werd snel hervat zodra het operationele veiligheidsplan werd geactiveerd, met alle noodzakelijke beschermingsmiddelen.  Verder gaand op de keuzes die eerder in deze pandemie zijn gemaakt, trekt BKT zich terug uit EIMA 2021 en gaat volledig digitaal.

“Dit ‘bijzondere’ jaar heeft ons geholpen om verschillende dingen te begrijpen”, zegt Lucia Salmaso, de CEO van BKT Europe. “Wanneer zo’n onverwachte situatie zich voordoet, is het nodig om nederig genoeg te zijn om toe te geven dat we niet alle antwoorden hebben, dat de toekomst niet altijd kan worden gepland. We missen menselijke contacten, zoals iedereen, maar in deze noodsituatie, die geen tekenen van verzwakking vertoont, wil BKT elk risico vermijden. Het is niet de tijd om te denken aan wat we willen, het is de tijd om te denken aan wat het beste is voor ons allemaal”.

 

 

%d bloggers liken dit: