Nieuwe inschrijvingen voor aanplantsubsidie agroforestry mogelijk tot 18 september

Landbouwers die een subsidie willen aanvragen voor de aanplant van een boslandbouwsysteem in het najaar 2020 – voorjaar 2021, kunnen vanaf nu tot uiterlijk 18 september 2020 inschrijven. 

Agroforestry heeft een aantal voordelen, die het de moeite waard maken om  als landbouwer in dit systeem te investeren. Om de verspreiding van het boslandbouwsysteem te ondersteunen en bespoedigen wordt het aanplanten van bomen op landbouwpercelen gesubsidieerd. Voor meer informatie kan u surfen naar de website van het Departement Landbouw en Visserij, inschrijven voor de subsidie kan via het e-loket  van het Departement Landbouw en Visserij op www.landbouwvlaanderen.be

(Bovenstaande video is voorzien van Nederlandstalige ondertitels – activeren kan via de “instellingen” knop op de video)

Foto: Departement Landbouw & Visserij

%d bloggers liken dit: