Nieuw topmodel voor John Deere 7R reeks

Slechts acht maanden na de lancering van de nieuwe generatie 7R tractoren op Agritechnica 2019 kondigt John Deere een belangrijke update voor deze serie aan. De 7R reeks krijgt met de 7R350 een nieuw topmodel.
De trekker heeft een vermogen van 388 pk en is standaard voorzien van een traploze AutoPowr transmissie.  John Deere verhoogt het maximaal toegelaten gewicht voor de trekkers van de 7R-serie met 40 km/u transmissie en voorasremmen met twee ton, voor een maximum toegestaan gewicht van 18 ton. Daarnaast kunnen grotere banden gemonteerd worden, namelijk IF650/60R34 op de vooras en tot IF900/60R42 op de achteras.

De modellen van de 7R-serie die afgelopen november in Hannover werden geïntroduceerd, krijgen een belangrijke upgrade met een splinternieuwe luxe cabine, de CommandPRO joystick, een stoel van topkwaliteit met massagefunctie, DAB+ touchscreenradio met Apple CarPlay compatibiliteit en een 6.1 luidsprekersysteem, verder uitgebreide functies voor precisielandbouw en nog veel meer. De verder verbeterde ActiveCommand besturing biedt een stuurcapaciteit van topklasse. Dit is een elektronisch stuursysteem met een gyroscoop die koersafwijkingen detecteert en automatisch de drift compenseert om u perfect op de weg te houden. Bestuurders kunnen nu diverse instellingen op de CommandCenter display aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren.

John Deere verdubbelt ook de standaardfabrieksgarantie tot twee jaar of 2000 bedrijfsuren, net zoals die van de tractors uit de 8R- en 9R-serie. Daarnaast zijn ook de voorwaarden voor de
optionele PowerGard Protection/Plus uitgebreide garantie nu aantrekkelijker, met voorwaarden voor een periode tot wel acht jaar of 8000 bedrijfsuren.

%d bloggers liken dit: