Het Duitse Horsch breidt zijn distributienetwerk in België uit. De fabrikant kiest er voor om rechtstreeks met dealers te werken.
In Vlaanderen gaat dit over Technea in Tienen en Christiaens-Volcke in Avelgem. In Wallonië is een overeenkomst bereikt met Bauche Agri uit Sombreffe, de fabrikant is daarnaast nog op zoek naar andere partners. Door rechtstreeks met dealers samen te werken wil Horsch een snellere band met de markt opbouwen en hun positie in België versterken. De dealers die nu aangesteld zijn hebben de afgelopen jaren uitgebreide ervaring met het merk opgedaan en voelen zich gesterkt door het vertrouwen van de fabrikant. “Als dealer hadden we in het verleden al goede contacten met Horsch,” vertelt Gert Blum van Technea, “nu kunnen we deze contacten nog intensiveren, samen met onze collega’s, en zo de eindklanten nog beter bedienen. Horsch heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op uitbreiding van het gamma met onder meer de Leeb sproeiers en Transformer en Cura mechanische onkruidbestrijdingsmachines waardoor we de klanten een nog uitgebreider pakket machines kunnen aanbieden om hun teelten optimaal te laten renderen. Het is nu aan ons om de (ver)nieuw(de) relatie met Horsch om te zetten in tevreden klanten in het veld.”

%d bloggers liken dit: