Dewulf lanceert 3,6 m brede SC frees

Dewulf vult hun SC-frezen reeks aan met een model van 3,6 m breed. De machine kan vooraan of achteraan de tractor gemonteerd worden. De fabrikant lanceerde eerder de SC 300 en SC Compact.

De SC 360 werd ontwikkeld voor telers die planten op 4 x 90 cm. De frees past op ieder model van tractor en kan vooraan of achteraan gemonteerd worden. Bij montage vooraan kan ze eenvoudig gecombineerd worden met een aardappelpootmachine voor een efficiënt pootproces. Met haar grote rotordiameter van 650 mm freest de SC-reeks van Dewulf dieper dan de meeste andere frezen in dezelfde categorie. Zo wordt er steeds voldoende losse grond vrijgemaakt voor een optimale rugopbouw en de best mogelijke groeicondities. De SC 360 is voorzien van 132 geharde haken om ieder type grond aan te kunnen. De frees is beschikbaar met diverse opties, zoals bijvoorbeeld woelpoten of verkruimelrol. De SC 360 is vanaf nu te verkrijgen via het dealernetwerk van Dewulf.

 

%d bloggers liken dit: