Foire de Libramont geannuleerd

Vorige week nam de regering de beslissing om massa-evenementen te verbieden tot eind augustus, om de verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Dit heeft tot gevolg dat ook de Foire de Libramont dit jaar niet kan doorgaan. De beslissing om de beurs te annuleren is genomen door de Royal Society  “Le Cheval de trait ardennais” in samenspraak met de Waalse minister van Landbouw Willy Borsus.

De beursorganisatie kiest er voor om de beurs dit jaar te annuleren in plaats van ze uit te stellen tot later dit jaar. Zo willen ze voorkomen dat exposanten extra kosten moeten maken.
Daarnaast is de gezondheid van de exposanten, bezoekers en medewerkers van de beurs cruciaal. De Libramont-beurs is in zijn bijna 100-jarig bestaan ​​gegroeid met de zorg voor het welzijn en de bescherming van elk van zijn bezoekers en exposanten. Hen blootstellen aan enig gezondheidsrisico is voor de organisatie geen optie.

De volgende Foire de Libramont gaat door van 23 tot en met 26 juli 2021.

Lees het volledige bericht op de Facebook-pagina van Foire de Libramont.

 

%d bloggers liken dit: