Grimme Varitron connecteert met myGRIMME

Grimme voorziet de Varitron rooiers, net als de andere zelfrijders, van een telemetrie-unit. Dit maakt een verbinding met het myGRIMME klantenportaal mogelijk. 

In combinatie met de module “myJobs” kan het systeem zelfstandig onderscheid maken tussen weg- en veldmodus en zo onafhankelijk opdrachten genereren. Daarmee vervalt de noodzaak om gegevens handmatig in te voeren. Dit bespaart waardevolle werktijd en voorkomt mogelijke fouten. De gebruiker krijgt een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke procesparameters, zoals bijv. verbruik, tijden per werkstatus en weersomstandigheden. De bereden werkgangen worden bovendien gemarkeerd in kleur, afhankelijk van de werkstatus. De aldus gegenereerde gegevens bieden de gebruiker een optimale basis voor de opdrachtverwerking maar ook optimaliseren van de processen.

%d bloggers liken dit: