Kuhn getrokken maaiers krijgen update

Kuhn geeft de getrokken maaiers van de 1060 serie een update voor 2020, het nieuwe typenummer wordt 1061. De reeks omvat maaiers met een werkbreedte van 2,7 tot 4,4 meter met centrale of links gemonteerde dissel.

De geupdate lijn maaiers krijgt onder meer de OptiDisc Elite maaibalk voor een verhoogde maaikwaliteit in moeilijke omstandigheden. De maaihoogte kan tijdelijke aangepast worden voor het maaien van oneven of steenrijke stukken. Voor verhoogde veiligheid worden de nieuwe maaiers ook uitgerust met flexibele zijbescherming, die hydraulisch kan opgeklapt worden.

De 1061 reeks omvat maaiers met knikkneuzers die worden aangedreven via een transmissie, machines met kneusrollen en 3 modellen met mogelijkheid om zwad te verzamelen via een hydraulisch aangedreven verzamelband of verstelbare zwadborden.

%d bloggers liken dit: