New Holland Zedelgem gaat voortaan ook Amerikaanse maaidorsers bouwen

CNH Industrial zet een grote stap in het vereenvoudigen van hun productieprocessen en tegelijk het verhogen van de kwaliteit van hun maaidorsers door in de toekomst deze nog op 1 plek te bouwen. Op dit ogenblik worden de grootste maaidorsers van New Holland zowel in Zedelgem als in Grand Island (Nebraska, US) gebouwd. Vanaf eind dit jaar worden deze enkel nog in Zedelgem gebouwd.

Voor de West-Vlaamse fabriek wil dit zeggen dat er 150-200 maaidorsers extra per jaar gebouwd worden. Eind dit jaar zullen de eerste machines voor de US gemonteerd worden. In de fabriek van Grand Island zal de focus komen liggen op de bouw van rode maaidorsers voor zustermerk Case IH. Hiervoor zullen een aantal uitbestede werken terug in eigen huis uitgevoerd worden. Door de focus op enerzijds de gele maaidorsers in Zedelgem en anderzijds de rode in Grand Island zal CNH Industrial kosten kunnen besparen en tegelijk inzetten op een verhoogde kwaliteitsnorm.

%d bloggers liken dit: