Elektrisch voeren met Storti T2E

Storti rust de Dunker T2 voermengwagens uit met een elektrische aandrijving. De wagens worden T2E gedoopt.

De Dunker T2E voermengwagens worden voorzien van een elektrische aandrijving met een Li-accupakket en een High Performance elektromotor. Het vermogen is afhankelijk van de inhoud van de voermengwagen. De elektromotor en accupakket zijn geïnstalleerd aan de voorzijde van de wagen op de reeds bestaande vertragingskast. De Storti Dunker T2E voermengwagens bestaan met een inhoud van 16, 18, 21 of 24 m3.

De elektrische voermengwagen wordt uitgevoerd met een controlepaneel met een elektrische regeling welke voorzien is van een frequentieregelaar. Deze frequentieregelaar heeft een proportionele regeling van het motortoerental, waardoor het gewenste toerental van onder andere de vijzel en losband geregeld kan worden.

De Dunker T2E heeft geen aftakas, zodat aan- en afpikken gemakkelijk verloopt. Hierdoor kan een verreiker gebruikt worden om zowel de wagen te laden, als de wagen de stal in te rijden.

%d bloggers liken dit: