Nieuwe Massey Ferguson 5700M serie met Stage V motoren

Massey Ferguson kondigt op Agritechnica 2019 de introductie aan van de nieuwe MF 5700 M-serie, die bestaat uit vijf modellen van 95 t/m 135 pk. Deze zijn allemaal uitgerust met de nieuwste AGCO Power 4-cilinder motoren, die voldoen aan de strengste Stage V emissievoorschriften.

De vijf modellen uit de nieuwe serie vervangen de bestaande MF 5700 en MF 6700 reeksen. . Alle modellen kunnen met extra specificaties worden geleverd, zoals de 12 x 12 versnellingsbak of een Dyna-4 transmissie. De uitrusting kan nog verder worden verbeterd met opties zoals Remmen naar neutraal, Visio dak en cabinevering. Alle nieuwe 5700 M trekkers zijn voorzien van 4,4 liter 4-cilinder AGCO Power motoren die 5 pk extra leveren, met uitzondering van de MF 5709 M. De motoren voldoen aan de strenge Stage V emissievoorschriften met behulp van het bekroonde ‘All-In-One’ systeem van Massey Ferguson, dat nu ook een roetkatalysator bevat.

“De nieuwe MF 5700 M-serie bouwt voort op het gigantische succes van de MF 5700 en MF 6700 series van Massey Ferguson. Ze zijn ontworpen in de 21e eeuw, gefabriceerd met behulp van de meest geavanceerde techniek en bevatten de allernieuwste technologie. Daarom zijn ze geschikt voor een reeks van moderne toepassingen”, vertelt Francesco Quaranta, Vice-President Sales, Marketing & Product Management, Massey Ferguson Europe & Middle East.

 

%d bloggers liken dit: