Massey Ferguson NEXT Edition tractoren op Agribex

Massey Ferguson combineerde voor de ‘NEXT Edition’-uitvoering elementen van de exclusieve MF 5700S Essential en MF 7700S pakketten met andere prestatie- en comfortverhogende functies.  Deze exclusieve NEXT Edition-specificaties zijn nu beschikbaar op vier van de populairste modellen van Massey Ferguson. Matermaco lanceert de ‘NEXT Edition’ tractoren op Agribex.

Massey Ferguson selecteerde voor de ‘NEXT Edition’ tractoren de meest gekozen opties, uitrustingen en transmissies en rustte de best verkopende trekkers uit met het pakket.

“De NEXT Edition-specificatie voegt een onderscheidend en exclusief accent toe aan zowel de binnen- als buitenkant,” verklaart Francesco Quaranta, Vice-President Sales & Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East. “Deze tractoren hebben een uniek ‘NEXT Edition’ embleem op de motorkap, evenals een exclusieve plaat binnenin, die het speciale ‘limited NEXT Edition’ serienummer toont. ‘NEXT Edition’-modellen hebben de iconische MF-rode kleur, maar met onderscheidende zwarte roosters. Voor diegenen die op zoek zijn naar verdere exclusiviteit, kunnen ze ook kiezen voor een volledige zwarte kleurstelling voor dezelfde prijs.”

De vier modellen die uitgebracht worden als ‘NEXT Edition’ zijn de 110 pk sterke MF 5711 S  met een Dyna-4 versnellingsbak, de 130 pk sterke MF 5713 S, eveneens met een Dyna-4-transmissie, de MF 7720 S met een motorvermogen van 200 pk en uitgerust met een Dyna-VT traploze transmissie en de 255 pk sterke MF 7726 S, ook uitgerust met een Dyna-VT.

De ‘NEXT Edition’-modellen zijn te zien op de Massey Ferguson-stand op Agribex 2019, hal 5 stand 5203.

 

 

%d bloggers liken dit: