Kramp en Google slaan handen in elkaar

Kramp lanceerde tijdens Agritechnica hun nieuwe mobiele app, die Kramp gedoopt werd. De fabrikant werkte voor de ontwikkeling nauw samen met Google.

De app maakt gebruik van Google technologie om producten te herkennen. Dit maakt snel lokaliseren van goederen mogelijk, maar er kunnen ook producten gezocht worden op basis van barcodes of herkenning op afbeelding. Door machine-learning en input van gebruikers wordt de database waar de app gebruikt van maakt elke dag verder aangevuld zodat de resultaten steeds accurater worden voor de gebruikers.

“Onze dealers vroegen naar deze functies als onderdeel van onze co-ontwikkeling met hen”, vertelt Eddie Perdok, CEO van Kramp. “We streven ernaar voortdurend te innoveren en nieuwe technologische oplossingen zoveel mogelijk samen met dealers en boeren te ontwikkelen.”

Het gebruik van de app is eenvoudig. Het volstaat om een onderdeel te fotograferen, waarna de app mogelijke overeenkomstige onderdelen toont, samen met de kostprijs en een bestelknop.  De app kan ook onderdelen met slijtage of breuken herkennen, zodat de juiste stukken vlot kunnen gevonden worden.

 

%d bloggers liken dit: