Homburg lanceert nieuwe drainreiniger

Op Agritechnica zal Homburg Holland een compleet vernieuwde DELTA Draincleaner tonen. Deze lancering gaat zelfs gepaard met een kleurwijziging van de vertrouwde oranje kleur naar de herkenbare rode Homburgkleur. 

De nieuwe Delta is compleet hertekend waarbij Homburg de klantwensen van de afgelopen 50 jaar heeft kunnen doorvoeren. Het ontwerp is in de basis modulair opgezet waardoor de fabrikant nog sneller in kan spelen op diverse vragen van klanten. Het vernieuwde moderne en robuuste design maken het vanaf nu ook mogelijk om de arm van de draincleaner links,  rechts of recht naar achteren te plaatsen. Tevens is het aandrijfsysteem verbeterd waardoor de haspel strakker oprolt en de kans op slip wordt geëlimineerd.

De Homburg Delta kan zowel op 2 als op 4 wielen aangedreven worden en heeft een maximum slangbereik van 500 meter. Het totaalgewicht van de machine bedraagt 650 kg. De bediening in de hoogte, het in- en uitschuiven en opklappen van de drainagearm en het zwenken van de geleidingsarm, gaan allemaal door middel van het hydraulische systeem. De bediening van de Delta is vereenvoudigd doordat alle hydrauliek met slechts 1 draaiknop is in te stellen. De nauwkeurige werking is hierdoor sterk verbeterd.

Homburg Holland op Agritechnica: Hal 9, stand C15

%d bloggers liken dit: