Homburg Holland voortaan Väderstad verdeler voor België

Väderstad en Homburg Holland gaan intensiever samenwerken om het Zweedse merk te verdelen op de Belgische markt. Väderstad, dat voorheen met 2 importeurs werkte voor de Vlaamse en Waalse markt, kiest er voor om voortaan enkel met Homburg Holland de Belgische markt te benaderen.

Marijn van den Akker, verantwoordelijk voor België bij Homburg Holland, is volop bezig met de uitbouw van de recent opgerichte firma, Homburg Belgium.

“In Nederland hebben we een zeer vruchtbare samenwerking met Homburg”, vertelt Mattias Hovnert, sales en marketing director van Väderstad, “die willen we ook graag opbouwen met de Belgische landbouwers.”

Homburg Machinehandel is al meer dan 60 jaar actief op de Nederlandse markt, en een belangrijke speler op gebied van precisielandbouw. Naast de verkoop van machines van onder meer Hardi, Garford en toepassingen voor precisielandbouw van AG Leader is Homburg ook fabrikant van drainagereinigers.

“We zijn zeer blij met het vertrouwen dat Väderstad ons schenkt. Hun machines en methodes zijn al generaties revolutionair voor landbouwers. Dankzij onze samenwerking die nu een uitbreiding kent kunnen we de Belgische landbouwers nog beter bedienen,” vult Jack Thibaudier, Algemeen Directeur van Homburg, nog aan.

De service en garanties van zowel de nieuwe verkochte machines als oudere machines worden voortaan opgevolgd door Homburg en hun Belgische verdelers.

 

%d bloggers liken dit: