Geen Joskin op SIMA 2020

SIMA, de landbouwmechanisatiebeurs in Parijs, kondigde eerder dit jaar aan dat ze opteren voor een nieuwe datum voor de beurs. Voortaan wordt deze georganiseerd in de even jaren in november, en dit voor het eerst in 2020. Joskin kondigde deze week aan dat ze niet aan de beurs zullen deelnemen.

In dezelfde periode als SIMA 2020 vinden in Europa ook het EIMA in Bologna en Eurotier in Hannover plaats. “EuroTier is voor ons een extreem belangrijke beurs. Ze brengt Joskin klanten van over de hele wereld samen en mag niet verwaarloosd worden”, verduidelijkt Valéry Bailly, commerciële directeur bij Joskin. “Wij willen en kunnen niet investeren in drie zulke stands om op drie opeenvolgende beurzen aanwezig te zijn. Het imago van het merk zou tekortgedaan worden, de bezoekers zouden teleurgesteld zijn door de ongewoon anonieme ontvangst die deze beslissing zou teweegbrengen.”

%d bloggers liken dit: