DataConnect, de cloud-to-cloud oplossing tussen 365FarmNet, Claas en John Deere, breidt verder uit. Voortaan wisselen New Holland, Case IH en Steyr gegevens uit op het platform.

365FarmNet, Claas en John Deere stelden in september samen hun oplossing voor voor het uitwisselen van data. Tot dan moesten landbouwers en loonwerkers met verschillende merken ook verschillende platformen gebruiken om telemetrische gegevens te kunnen raadplegen. DataConnect maakt het mogelijk om bepaalde gegevens over de verschillende platformen te raadplegen.
Gisteren werd bekend gemaakt dat ook de merken New Holland, Case IH en Steyr meestappen in deze cloud-to-cloud oplossing.

Gegevens die via DataConnect kunnen uitgewisseld worden zijn onder meer huidige positie van de trekker of machine, locatie-geschiedenis, inhoud van de brandstoftank, de huidige status van de machine of trekker (werkmodus, transport, stilstand) en de rijsnelheid. In de toekomst wil men ook meer argonomisch gerelateerde data gaan uitwisselen.

 

%d bloggers liken dit: