Stage V motoren voor Massey Ferguson 6700S

Massey Ferguson rust de 6700S reeks uit met Stage V motoren. De 5 nieuwe modellen trekkers krijgen een vermogen tussen 150 en 200pk.

Alle modellen uit de 6700S reeks zijn uitgerust met de nieuwste AGCO Power viercilinder motoren die voldoen aan de strikte Stage V emissienormen. Om aan deze strenge normen te voldoen gebruikt Massey Ferguson een onderhoudsvrij “All-in-One Stage V” nabehandelingssysteem. Het maximale vermogen van de motoren wordt verhoogd met 5 pk op alle modellen behalve het kleinste, terwijl Engine Power Management (EPM) een boost van maximaal 20 pk levert.

De nieuwe MF 6700 S-serie modellen kunnen beschikken over zowel de Dyna-VT continu variabele transmissie of de nieuwe semi-powershift Dyna-6 Super Eco. Drie uitrustingsniveaus (Essential, Efficient & Exclusive) zijn beschikbaar om tegemoet te komen aan alle landbouwtoepassingen en -bedrijven. Een bredere keuze aan banden verhoogt de prestaties en veelzijdigheid van de MF 6700 S-serie, met de optie om banden met een diameter tot 1,95 m te monteren. Deze grotere banden zijn in staat om te werken bij een druk tot 1 bar, verminderen de bodemverdichting en verhogen de tractie.

%d bloggers liken dit: