Kuhn breidt Merge Maxx bandhark reeks uit

Het stijgend aandeel van bladgewassen in ruwvoeder, zoals klaver en luzerne, zorgt voor een groeiende interesse in bandharken. Kuhn speelt op deze groei in door hun gamma bandharken uit te breiden. De Kuhn Merge Maxx 950 bandhark krijgt er een kleiner en groter model bij.

Kuhn ontwikkelde de Merge Maxx 760 en 1060 naast hun reeds bestaande Merge Maxx 950 model. De Merge Maxx 760 heeft twee  pick-ups met curvebaan en een werkbreedte van 2,75 meter per pickup. De bandhark kan werken in midden- en zijafleg. Bij zijafleg bedraagt de totale werkbreedte 5,5 meter, in middenafleg is dat 7,5 meter. De Merge Maxx 1060 is gebaseerd op het chassis van de 950. Bij middenafleg bedraagt de werkbreedte 11 meter, in zijafleg is dit 8,8 meter. De Merge Maxx 1060 heeft 2 pick-ups van 4,4 meter. De afvoerbanden werden verbreed voor een vlotte verwerking van grote volumes ruwvoeder. Aansturen van de Merge Maxx bandharken gebeurt via de AT 10 controle terminal.

 

%d bloggers liken dit: