SDF neemt nieuwe productielijnen in gebruik in Turkije

De inhuldiging van de nieuwe SDF-productielijnen in Turkije vond plaats in Bandirma op vrijdag 3 mei. De gerenoveerde en verbeterde productiefaciliteit versterkt de rol van de Turkse fabriek als een productie knooppunt voor binnenlandse, Europese en wereldwijde markten.

Een totale investering van 10 miljoen euro in de fabriek werd in een periode van 18 maanden besteed, die verschillende belangrijke afdelingen omvatte:

  • Een nieuw productiegebouw van 10.000 m² als aanvulling op de bestaande faciliteit tot een totale overdekte oppervlakte van 27.360 m²
  • Een extra en moderne verfspuiterij, die het mogelijk maakt de productiecapaciteit te verdubbelen.
  • Een nieuwe transmissie assemblagelijn en testbank, waarmee SDF de productie kerndelen kan lokaliseren, waardoor de concurrentiepositie van onze producten verbetert.
  • Het nieuwe onderdelenmagazijn, dat de beschikbaarheid van de onderdelen garandeert, waardoor de levertijd naar de markten wordt verkort.
  • Een SDF Academy, om niet alleen Turkse dealers en klanten te trainen, maar ook degenen die afkomstig zijn van andere markten in dat geografisch gebied.

De vernieuwde fabriek heeft nu een productiecapaciteit van 15.000 tractoren per jaar.

“In het laatste deel van 2018 begon de Turkse economie problemen te krijgen en ook de eerste maanden van 2019 laten geen verbetering zien. Desalniettemin – verklaarde Lodovico Bussolati, Chief Executive Officer van SDF – maakt de investering in Turkije deel uit van een langetermijnvisie en de huidige marktsituatie geeft ons een nog grotere gedrevenheid om door te gaan in ons Turkse project en onze aanwezigheid hier te versterken’’

 

%d bloggers liken dit: