Extra hydraulische ventielen voor Fendt 200 en 300 Vario

De Fendt 200 en 300 Vario modellen zijn standaard uitgerust met maximaal vier hydraulische ventielen. Wanneer de trekkers uitgerust zijn met een voorlader, dan zijn twee van de beschikbare ventielen al bezet. Fendt komt nu met een retrofit-oplossing die de toevoeging van 2 extra ventielen mogelijk maakt.

Met de retrofitset voor alle Fendt 200 Vario Gen3- en 300 Vario Gen4-modellen met FendtONE, ongeacht de uitrustingslijn, kunnen landbouwers hun trekker uitrusten met twee extra en vrij toewijsbare hydraulische ventielen. Deze zijn dan volledig in FendtONE geïntegreerd als het 5e en 6e hydraulische ventiel (bruin en paars). Aan de achterkant van de tractor worden de twee ventielen geïnstalleerd op de plaats van de gele en blauwe ventielen. De multikoppeling in het midden van de trekker neemt zoals gewoonlijk de gele en blauwe ventielen in beslag.

Dankzij de retrofitset zijn er steeds 4 ventielen ter beschikking, ook al is de voorlader gemonteerd. Naast de ventielen bevat de retrofitset een kabelset, de bijbehorende leidingen, kleurclips voor de ventieldoppen en installatie-instructies. De set kan vanaf juli  2024 bij de dealers besteld worden.

%d bloggers liken dit: