Grimme ontwikkelde een volledig herziene digitale marktplaats voor gebruikte, nieuwe en verhuurmachines. De fabrikant verwerkte in dit online concept de ervaringen en wensen van zowel klanten als verkooppartners en medewerkers. Dankzij uitgebreide filter- en zoekmogelijkheden kunnen gebruikers nog sneller een geschikte machine vinden.

Op de digitale marktplaats zijn machine-advertenties terug te vinden met een ongewoon hoog detailniveau: niet alleen uitgebreide bedrijfsgegevens maar ook gedetailleerde informatie over verschillende uitvoeringen van de machines, een fotogalerij en verschillende contactmogelijkheden zijn gemakkelijk terug te vinden. Dit moet het voor (potentiële) klanten eenvoudiger maken om de juiste machine te vinden. Met meer dan 800 advertenties behoort de nieuwe marktplaats nu al tot de grootste onlineportalen voor machines in de hakvruchttechniek.

Om machines zo eenvoudig mogelijk te kunnen adverteren koppelde Grimme de nieuwe marktplaats aan de GRIMME Resell App. De fabrikant werkt ook samen met Maschinen Park Online (MPO), de bekende softwareserviceprovider voor het publiceren van online advertenties . Dit geeft wereldwijde Grimme-verkooppartners directe toegang tot de marktplaats en creëert een divers aanbod van gebruikte, nieuwe en verhuurmachines.

“Met deze stap willen we in samenwerking met onze verkooppartners het grote potentieel van de markt en de digitale mogelijkheden op dit gebied benutten om ’s werelds grootste platform voor hakvrucht- en groentetechniek te bieden. De marktplaats stelt ons in staat om onze klanten niet alleen de aanschaf van nieuwe machines te bieden, maar ook machines die direct beschikbaar zijn, waardoor de bedrijfszekerheid te allen tijde wordt gegarandeerd.” vertelt Christoph Grimme.

De digitale marktplaats is te vinden op https://marketplace.grimme.com/nl

 

%d bloggers liken dit: